Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Alles over anale seks

http://erectieshop.nl/img/info-advies/anale_seks.jpg Op anale seks rust nog een redelijk groot taboe. Mensen zeggen het vies of pijnlijk te vinden maar uit onderzoek blijkt dat er miljoenen mannen en vrouwen zijn die experimenteren met enige vorm van anale seks. Door voldoende te ontspannen en de juiste stimulatie kan anale seks bij zowel mannen als vrouwen een intens gevoel veroorzaken.

Hygiëne tijdens anale seks
Hygiëne is bij anale seks van groot belang. Het is verstandig de anus te wassen en de darmen zo leeg mogelijk te maken. Wanneer bacteriën uit de anus in de vagina komen kunnen infecties ontstaan. Het gebruik van een condoom is aan te raden om bacteriën gemakkelijk van de penis te verwijderen voor je eventueel over gaat op vaginale seks.

Een anaal orgasme
De anus bevat veel zenuwuiteinden die uit andere erogene zones samenkomen. Wanneer dieper in de anus gepenetreerd wordt kan een plek bereikt worden die erg gevoelig is voor seksuele prikkels. Bij een man is dit de prostaat en bij een vrouw de dunne wand tussen de vagina en endeldarm, het septum. Bij voldoende stimulatie van deze erogene zones kan een intens orgasme ontstaan.

Naar binnen gaan
Over het algemeen is de anus niet zo ontspannen en vochtig als een vagina. Hierdoor is het lastiger om met de penis binnen te komen. Stimuleer de anus eerst rustig met de vingers zodat deze beter kan ontspannen. Gebruik een glijmiddel om de opening vochtig te maken. Bouw de penetratie langzaam op zodat de kringspier kan ontspannen. Langzame rustige stoten zijn bij anale seks vaak fijner dan hardere seks. Uiteindelijk kun je het natuurlijk naar eigen wens opvoeren.

Glijmiddel voor anale seks
Er zijn verschillende soorten glijmiddelen. Niet ieder glijmiddel is geschikt voor anale seks. Glijmiddelen op oliebasis zijn niet geschikt voor inwendig gebruik. Ze kunnen slijmvliezen verstoppen en verhogen zo de kans op infecties. Ook zijn ze niet te gebruiken in combinatie met een condoom omdat ze het latex op doen lossen. Glijmiddelen op siliconenbasis of waterbasis zijn wel geschikt voor inwendig gebruik. Ook kun je deze gebruiken in combinatie met condooms. Glijmiddelen op waterbasis hebben als voordeel dat ze geen vlekken geven en gemakkelijk uit stoffen te wassen zijn. Een glijmiddel op siliconenbasis kun je vaak ook gebruiken als massagemiddel.

Standjes voor anale seks
Veel mensen vinden anale seks de eerste paar keer spannend. Het is nieuw en er is niet zo veel over bekend. Hierdoor hebben ze moeite om zich te ontspannen en ook de kringspier ontspannen te maken. Te veel spanning kan pijn geven dus het is verstandig te beginnen met een standje waarbij je gemakkelijk ontspant.

 • Doggy style is het meest bekende en makkelijkste standje voor anale seks. De man penetreert zijn partner die op handen en knieën voor hem zit. De penis wordt achterlangs ontvangen.
 • Het missionaris standje is een standje waarin je gemakkelijk kunt ontspannen. Het kost hierbij ook minder moeite om de kringspier te ontspannen.
 • De man op zijn rug en zijn partner zittend bovenop hem. De partner die anaal gepenetreerd wordt kan zelf bepalen hoe diep de penis in de anus gaat.

Kun je zwanger worden door anale seks?
Sommige vrouwen die geen voorbehoedsmiddelen willen gebruiken hebben anale seks omdat ze denken hier niet zwanger van te kunnen worden. Dit is echter geen garantie om een zwangerschap te voorkomen. Hoewel de man in de anus klaarkomt kan bij het terug trekken van de penis sperma uit de anus lopen en toch in contact komen met de vagina. Ook kan sperma via de vingers in de vagina komen.

Het is dus aan te raden anale seks niet als alternatief voorbehoedsmiddel te gebruiken. Gebruik altijd een ander anticonceptiemiddel om een zwangerschap te voorkomen. Kies je voor een condoom, let dan op dat deze geschikt is voor anaal gebruik. Deze zijn sterker en scheuren minder makkelijk. Een anaal condoom beschermt jullie meteen voor het overdragen van soa’s en bacteriële infecties.

Producten die kunnen wordten gebruikt bij anale seks
Klik op een product voor meer info en bestellen

Male Condoms, Female Anal Relax, Male Silicone Based 150ml, Anal Lube WB 100 ml, Male Anal Relax, Male Butter

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>