Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Een kromme penis

http://erectieshop.nl/img/info-advies/kromme_penis.jpg Een lichte kromming in de penis is heel normaal. Meestal kan een man hier prima seks mee hebben. Sommige mannen hebben echter een dusdanige kromming dat de penis voor een groot deel naar één kant afbuigt. Dit kan veel onzekerheid veroorzaken. We bespreken de voor en nadelen van een kromme penis en wat je hier aan kunt doen.

Hoe ontstaat een kromme penis?
De stand van je penis heeft te maken met de ligging van de penis in de buik. De penis loopt als een boemerang aan de binnenkant van het lichaam door. Tijdens de pubertijd groeit de penis waardoor de pees oprekt die het schaambeen verbindt aan de buik. Door het naar één kant dragen van de penis in de onderbroek kan deze licht krom groeien. Meestal valt een kromming wel mee maar in enkele gevallen kan er toch een ernstige kromming ontstaan.

Ziekte van Peyronie
De ziekte van Peyronie kenmerkt zich door een hevige kromming van de penis in erectie. De peniswand is daarbij vaak verhard waardoor pijn tijdens de erectie kan ontstaan. Vaak wordt de kromming veroorzaakt door littekenweefsel in de vorm van bindweefsel in de zwellichamen van de penis. Dit littekenweefsel ontstaat als gevolg van een ontsteking of overstrekking tijdens een erectie.

De ziekte van Peyronie is een onschuldige aandoening maar kan vervelende ongemakken met zich meebrengen. Zo kan er pijn bij het vrijen ontstaan, de man kan niet alle standjes toepassen en dit kan zelfs leiden tot een erectiestoornis. Wanneer de kromming in de penis ernstige gevolgen heeft is het aan te raden contact op te nemen met een arts. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk.

Soorten krommingen
De penis kan naar alle kanten afbuigen, naar links, rechts, omhoog of omlaag. Een kromming hoeft tijdens de seks geen probleem te zijn. Het is alleen handig te weten welk standje het beste bij jouw penis past. Je hoeft je geen zorgen te maken of de penis wel past want de vagina is flexibel en corrigeert elke penisvorm.

De Banaan-vormige penis staat gebogen omhoog. In het missionaris standje kun je gemakkelijk de G-spot van een vrouw aanstoten. Dit extra gevoelige plekje zit iets omhoog, op ongeveer 5 cm in de vagina. Ook geeft het de vrouw een heerlijk gevoel als ze bovenop je gaat zitten. Bij een penis die naar beneden afbuigt kan de vrouw met haar rug naar je toe gaan zitten. Je creëert zo het zelfde effect. De boemerang penis buigt af naar links of rechts. Mannen die deze kromming in hun penis krijgen na een ziekte, hebben hier in hun onderbroek ook vaak last van. Met deze penis is lepeltje-lepeltje een fijn standje. De man penetreert hierbij achterlangs.

Een kromme penis verhelpen
Heb je een natuurlijke kromming in je penis, dan kun je deze gemakkelijk verhelpen met een penisstretcher. De stretcher wordt een aantal uur per dag gedragen. De weefselcellen in de penis worden licht opgerekt. De ruimte die daarbij ontstaat wordt door het lichaam zelf opgevuld met nieuwe weefselcellen. Hierdoor zal de penis weer blijvend recht worden.

Producten die uw peniskromming kunnen herstellen
Klik op het product om het te bestellen

Penis XL Stretcher

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 27.00 € 25.00
€ 59.95
€ 117.00 € 104.50
€ 28.00 € 26.00

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>