Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Erectiepillen zonder recept

http://erectieshop.nl/img/info-advies/erectiepillen_zonder_recept.jpg Elk jaar wordt er in Nederland tussen de 1 en 2 miljoen euro aan erectiepillen uitgegeven. Deze zijn gemakkelijk via internet verkrijgbaar. Het is verstandig wat meer informatie over het product en de ingrediënten te hebben voor je iets slikt. We bespreken waar je op moet letten om te voorkomen dat je schadelijke en/of illegale middelen gebruikt.

Wie gebruiken erectiepillen?
In Nederland lopen ongeveer 800.000 mannen rond die last hebben van een erectieprobleem. Slechts 1 op de 10 gaat met zijn erectiestoornis naar de huisarts. Het zijn overigens niet alleen oudere mannen die minder presteren in bed. Ook jongere mannen gaan steeds vaker over op deze hulpmiddelen om meer van seks te genieten en het langer vol te houden.

Jaarlijks doet het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) honderden inspecties van legitieme erectiemiddelen. Uit de inspecties blikt dat er veel schadelijke middelen op de markt zijn. Er worden onbekende en chemische samenstellingen gemengd waarvan de werking en bijwerkingen niet getest zijn. Het is voor producenten van illegale middelen namenlijk aantrekkelijk om een hogere doseringen van chemische stoffen in de producten te verwerken, omdat veilige doseringen van deze stoffen zo laag zijn, dat er geen werkingen teweeg worden gebracht. Ze onderzoeken niet welke dosering een optimale en veilige werking heeft .

Illegale erectiepillen
Er zijn veel producenten van illegale erectiepillen die beweren een natuurlijk middel aan te bieden. De bekendste erectiepillen bevatten sildenafil, tadalafil of vadenafil. De zogenaamd natuurlijke middelen bevatten hogere doseringen van deze chemische stoffen. Een hogere dosering geeft echter geen verhoogde werking, maar de bijwerkingen van deze middelen worden wel ernstiger.

Ook bevatten niet legitieme erectiepillen vervuilende en verslavende stoffen, welke niet horen in erectiemiddelen. Als de hoeveelheden hiervan hoog zijn kunnen ze invloed hebben op de gezondheid. Als een product direct gevaar oplevert, zal dat echter meteen opvallen. Een grote groep gebruikers rapporteert zich dan bij een huisarts of in het ziekenhuis.

Bijwerkingen van chemische erectiepillen
Blozen, gehoorverlies en hoofdpijn zijn de meest voorkomende risico’s. Ook kunnen mensen last krijgen van een verhoogde hartslag, ongeregelde hartslag, draaierigheid, huiduitslag, spierpijn, bezwijken, onregelmatig metabolisme, een verstopte neus en gevolgen voor de bekwaamheid van de zintuigen. Als deze bijwerkingen meer dan 4 uur ervaren worden moet er een dokter geraadpleegd worden.

Waarom is een recept nodig?
Voor het nemen van niet natuurlijke erectie middelen moet een arts de medicijngeschiedenis van een cliënt weten. Hij moet dan een schriftelijk advies (recept) geven of deze persoon een middel kan gebruiken of niet. Verkeerd gebruik of een te hoge doseringen brengen in dat geval risico’s met zich mee!

Erectiepillen zonder recept
Voor u een erectiepil koopt zonder recept adviseren we om op de punten te letten:

 • Het product bevat geen chemische middelen zoals sildenafil, tadalafil of vadenafil.
 • De tekst op de verpakking is in het Nederlands. Alle ingrediënten staan op de verpakking vermeld.
 • Het product heeft een bijsluiter en afsluitzegels.
 • Het product is geproduceerd of geïmporteerd door een Nederlands bedrijf. Hierdoor is de producent of de importeur traceerbaar. Er staat een Kamer van Koophandel nummer, een telefoonnummer en een adres op, zodat je naar het verkoopkanaal kan bellen om aanvullende informatie in te winnen. Illegale middelen zien er vandaag de dag erg goed ogend uit, maar er staan geen gegevens op, of gegevens welke foutief zijn.
 • De verkoper heeft een goede reputatie en is bij veel afnemers bekend. Dit verkoopkanaal zullen zich niet wagen aan een onbekende of onbetrouwbare partij.
 • Je kunt aan een website snel zien dat het om legale middelen gaat. De website van het product heeft consistente informatie over de ingrediënten en de werking van het product. De website is in volledig en goed Nederlands opgesteld, en ziet er betrouwbaar uit. Ook hier staat een Kamer van Koophandel nummer, een telefoonnummer en een adres op. Ook staat er een disclaimer op de website.

Producten die een erectie stimuleren
Klik op het product om het te bestellen

Erectiepil, Libidopil, E-pil, Erectakraft, Erect Recover, Extreme peniscrème, Libido Extreme, LibidoJelly, Original Extreme, VitaErect, Libido Up, Male Get Hard, Penis XL Cream, Rock Hard Flatpack, Rock Hard

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 354.00 € 217.90
€ 13.50
€ 209.85 € 179.85
€ 44.85 € 38.85

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>