Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Libido verhogen - vrouwen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/libido_verhogen_vrouwen.jpg Uit onderzoek is gebleken dat 20% van de vrouwen last heeft van een verlaagd libido. Dit percentage is hoger dan bij de mannen (15%) omdat het libido van vrouwen veel complexer ligt. Vrouwen zijn op het gebied van seks veel gevoeliger voor omgevingsfactoren. We bespreken de meest voorkomende oorzaken van een verminderd libido.

Emoties
Vrouwen hechten veel waarde aan emotioneel contact met hun partner. Zowel tijdens de seks als op andere moment is dit belangrijk voor hun libido. Voorspel is voor vrouwen dan ook heel belangrijk om voldoende opgewonden te worden. Ook geeft het vrouwen een veel intiemer gevoel als hun partner haar buiten de seks om ook af en toe aanraakt, kust en complimentjes geeft.

Seksuele prikkels
Een vrouw heeft meer seksuele prikkelingen nodig om opgewonden te raken. Zo komen de meeste vrouwen niet klaar door alleen gepenetreerd te worden. Stimulatie van andere erogene zones zoals de clitoris en tepels zijn erg belangrijk. Wanneer hun partner hier niet voldoende rekening mee houdt kan de seks saai worden en het libido verminderen.

Hormonen
Schommelingen in de hormoonbalans hebben invloed op het libido. Tijdens de overgang of door het gebruik van de anticonceptiepil kan het testosterongehalte in het lichaam verminderen. Dit hormoon heeft veel invloed op het libido. Het te kort aan testosteron kan opgevuld worden met natuurlijke middelen die het libido verhogen. Ook kan overstappen naar een ander soort anticonceptie uitkomst bieden.

Drukte en stress
Veel vrouwen hebben een druk gezinsleven en werken daarnaast ook nog. Dit kan voor veel drukte in het hoofd en stress zorgen. Ze kunnen zich tijdens de seks moeilijker ontspannen. Door de lasten wat meer over beide partners te verdelen kan het verlichting geven. Ook kunnen ontspanningsoefeningen, een warm bad of sporten er voor zorgen dat de zorgen wat meer naar de achtergrond verdwijnen.

Libido verhogende middelen voor vrouwen
Voor vrouwen zijn er verschillende middelen op de markt om meer te kunnen ontspannen, seksuele prikkelingen intenser te ervaren of te ontspannen en remmingen te verminderen. Hierbij kun je denken aan een libido verhogend drankje, ontspannende massagemiddelen of een stimulerende gel of spray.

Producten die uw libido verhogen
Klik op het product om het te bestellen

Eromix, Hot Massage Gel, Libido Liquid, LibidoGold, Libidopower, Rush Popper, Sex Opium, Spaansevlieg, Sexual Sensation, Sex Opium caps, Pearl Pheromones women 14ml, Pearl Pheromones women 100ml

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>