Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Natuurlijke borstvergroting

http://erectieshop.nl/img/info-advies/natuurlijke_borstvergroting.jpg Veel vrouwen zijn ontevreden over hun borsten. Ze vinden ze te klein of ze worden wat slapper naar mate ze ouder worden. Een borstvergroting kan hier een oplossing voor zijn. Dit hoeft geen dure of pijnlijke operatie te zijn maar kan ook op een natuurlijke manier. Lees hier wat jij zelf kunt doen om je borsten op een veilige en natuurlijke manier groter en steviger te maken.

Veroudering van je borsten
De borsten van een vrouw bestaan vooral uit vetweefsel en bindweefsel. Dit dient als bescherming van het klierweefsel en de bloedvaten die hier binnen liggen. Naarmate we ouder worden neemt het klierweefsel af waardoor de borsten van vorm veranderen. Ook neemt de elasticiteit van de huid af waardoor de borsten slapper worden en minder stevig aanvoelen.

Borst vergrotende operatie of natuurlijke vergroting?
Bij ontevredenheid over de borsten kan gekozen worden voor een borst vergrotende operatie. Zoals bij iedere operatie zijn deze niet geheel zonder risico's. Een van de meest voorkomende complicaties is een nabloeding en de mogelijkheid dat de wond niet goed geneest. Het uiteindelijke resultaat kan zijn dat er een lelijk litteken achterblijft. Ook zal je altijd het verschil blijven zien en voelen tussen natuurlijke en 'namaak' borsten.

Met een borst vergrotende operatie kun je binnen korte tijd genieten van grotere borsten. Bij een natuurlijke borstvergroting daar in tegen duurt het wat langer. Toch kiezen vrouwen liever voor een natuurlijke borstvergroting dan een dure pijnlijke operatie.

Borst vergrotende middelen
Er zijn verschillende middelen om je borsten groter en steviger te maken. Borst vergrotende tabletten stimuleren de aanmaak van nieuw borstweefsel. Om je borsten te kunnen laten groeien dienen er genoeg vrouwelijke hormonen (zoals oestrogeen) in het bloed aanwezig te zijn. Ook dienen er genoeg receptoren te zijn in het borstweefsel waar die hormonen zich aan kunnen koppelen. De ingrediënten in deze supplementen hebben een borst vergrotend effect. Ze bootsen eigenlijk het echte oestrogeen na, waardoor uw borsten wel groter worden, maar geen melk gaan produceren.

Kies je liever voor een crème? Dan heb je als voordeel dat deze de huid van de borst verzorgt. De huid zal er stralender uit zien en steviger worden terwijl je borsten soepel en zacht blijven aanvoelen.

Wil je snel een natuurlijke vergroting? Dan zijn er ook borstpompen die door middel van een vacuümsituatie de borst vergroot. In combinatie met een borstvergrotingstablet of -crème kun je hier snel resultaat mee behalen.

Kunnen borstvergrotingstabletten gevaarlijk zijn?
De supplementen die via Erectieshop.nl worden aangeboden, zijn uiterst effectief en veilig. De ingrediënten zijn direct afkomstig van planten en bevatten geen synthetische of kunstmatige stoffen. Geen van deze ingrediënten staat op de lijst van gevaarlijke stoffen.

Bedenk alleen wel bij een tablettenkuur dat het bij de ene vrouw wat sneller werkt dan bij de andere vrouw, en dat het ook wel even kan duren voordat je daadwerkelijk blijvend resultaat ziet. Erectieshop geeft je daarom korting bij het bestellen van meerdere producten tegelijk.

Tips bij een natuurlijke borstvergroting
Om het vergrotingsproces te bespoedigen is een goede bloeddoorstroming belangrijk. Door voldoende te bewegen of regelmatig een koude douche of massage te nemen wordt de bloedcirculatie bevorderd. Ook is het belangrijk de borstspieren waar de borsten op liggen te trainen. Stevige borstspieren geven meer stevigheid en volume aan de borsten.

Producten die een natuurlijke borstvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Boezembooster, Volle Boezem

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>