Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Orgasme problemen bij vrouwen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/orgasme.jpg Veel vrouwen hebben problemen bij het klaarkomen. Een orgasme is een lichamelijke en emotionele ontlading van het lichaam bij seksuele prikkeling. Bij de vrouw trekken de spieren rond de vagina zich een aantal keer ritmisch samen tijdens een orgasme. Als het niet lukt om klaar te komen dan kan je van een orgasme probleem spreken.

Er zijn veel verschillende oorzaken die er voor zorgen dat het voor de vrouw moeilijker is om klaar te komen. Het kan zo zijn dat de vrouw teveel stress heeft om zich goed te kunnen ontspannen, last van hormonale veranderingen, medicijnen en pijn of vermoeidheid kunnen van invloed zijn.

Meestal spelen emotionele aspecten een rol. De opvoeding kan van invloed zijn als er thuis nooit gesproken werd over seksualiteit en gevoelens van schaamte overheersten. Het kan moeilijk zijn om controle los te laten als er gevoelens van schaamte zijn voor het eigen lichaam. Een vervelende seksuele ervaring bijvoorbeeld misbruik kan het moeilijk maken om jezelf te laten gaan tijdens het vrijen.

Gevolgen kunnen zijn dat het voor onbegrip zorgt bij de partner en dat er daardoor nog meer problemen ontstaan in de relatie. Als er een fixatie ontstaat op het orgasme dan wordt het vaak nog moeilijker om een orgasme te krijgen. Orgasme als doel zorgt er voor dat het moeilijker wordt voor de vrouw om te ontspannen en van de seks te genieten.

Het is belangrijk om je eigen lichaam beter te leren kennen en te leren wat je lekker vindt. Zo kun je dit communiceren naar je partner. Ontspannen en je lekker in je vel voelen is erg belangrijk. Sluit je af voor de zorgen die je in je hoofd hebt. Het is ook zo dat niet alle vrouwen klaar kunnen komen door penetratie, veelal is er stimulatie van de clitoris voor nodig. Geniet vooral van seks en alles wat er bij hoort en fixeer je niet te veel op het orgasme.

Producten die vrouwen helpen een beter orgasme te krijgen
Klik op een product om het te bestellen

Clito Gel, G-Spot Opium, ViaGel of Women, Intimate Stimugel of women, Virginia Tighten Gel

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>