Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Orgasme uitstellen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/orgasme_uitstellen.jpg Te snel klaarkomen komt bij iedereen wel eens voor. Wanneer dit een keer gebeurd is het niet erg. Gebeurt dit regelmatig dan kan het problemen geven. Veel mannen met dit probleem schamen zich hier voor. Slechts 9% praat hier over met een arts om er iets aan te doen. Te vroeg klaarkomen kan echter vaak op een gemakkelijke manier verholpen worden. We geven je een aantal tips en adviezen.

Wanneer kom je té snel klaar?
Je komt te snel klaar op het moment dat je het orgasme niet meer tegen kunt houden maar deze zelf nog niet wilt laten komen. Bij mannen die te snel klaarkomen vindt het orgasme vaak binnen een halve minuut tot twee minuten plaats. Dit is niet alleen voor de man erg vervelend maar ook voor zijn partner. Vrouwen hebben gemiddeld 20 minuten nodig om tot een hoogtepunt te komen. Voor haar is het dus extra vervelend als de man snel klaarkomt. De erectie neemt na het orgasme vaak snel af waardoor penetratie niet meer mogelijk is.

Hoe komt het dat je te snel klaar komt?
Vaak is er bij een te snel orgasme sprake van onvoldoende serotonine overdracht tussen de zenuwen in de hersenen, de hersenstam en het ruggenmerg. Serotonine is een neurotransmitter die informatie uit de ene zenuwcel naar de andere overbrengt. Een tekort hiervan kan een storing in de informatieoverdracht tot gevolg hebben.

Een andere oorzaak kan onzekerheid zijn. Als het eerder voorgekomen is dat je te vroeg klaar kwam kan het zijn dat je bang bent dat het je weer overkomt. Door je hier op te focussen zal je juist te snel klaarkomen. Het orgasmeprobleem kan dan zelf aangeleerd zijn en dat maakt het moeilijk om het weer af te leren.

Hoe stel je je orgasme uit?
Om een oplossing voor dit probleem te vinden is het allereerst belangrijk er met je partner over te praten. Door het te delen zal je zien dat er al een hele last van je schouders valt. Hij of zij kan je helpen de oorzaak van het probleem en een oplossing te vinden. Een aantal dingen die je kunt proberen zijn:

Train je bekkenbodemspier
Door je bekkenbodemspier (pc-spier) te trainen krijg je controle over je orgasme. Je pc-spier is de spier die je aanspant als je je plas inhoudt. Hoe sterker deze spier wordt, hoe meer controle je over je orgasme zult hebben. Doe twee tot driemaal daags oefeningen door je bekkenbodemspier aan te spannen en weer te ontspannen.

Om je bekkenbodemspier gezond en sterk te houden is het belangrijk regelmatig te plassen. Drink dus voldoende vocht (1,5 tot 2 liter per dag) zodat je 4 tot 6 keer per dag moet plassen. Eet ook voldoende vezels voor een regelmatige stoelgang.

Voel je tijdens het vrijen een orgasme opkomen, span je pc-spier dan aan tot het orgasme afneemt. Dit kun je tijdens het masturberen oefenen.

Langzaam opbouwen
Bouw de seksuele stimulatie langzaam op. Begin met een lang voorspel om langzaam opgewonden te worden. Je zult zien dat je vrouw dit ook zal waarderen, zo heeft zij meer tijd om rustig tot haar hoogtepunt te komen. Probeer de seksuele stimulatie niet door te zetten tot het moment van een orgasme. Neem af en toe de tijd voor je partner om de opwinding bij jezelf even te laten zakken.

Afknijpen
Je orgasme afknijpen is een methode die je even moet oefenen voor je dit prettig zult vinden. Oefen tijdens het masturberen door zacht in het topje van je penis te knijpen als je het orgasme op voelt komen. Je drukt het bloed uit het topje van de penis, het orgasme zal weg zakken.

Meer masturberen
Train jezelf om je orgasme uit te stellen tijdens het masturberen. Probeer minimaal 15 minuten te doen over je aftreksessie. Belangrijk is om je orgasme een aantal keer tegen te houden. Masturberen kan ook helpen om de druk van de ketel te halen voor je aan de seks begint. Het tweede orgasme duurt namelijk altijd langer.

Natuurlijke middelen
Er zijn verschillende middelen op de markt om je orgasme uit te stellen. Let er bij je keuze op dat je voor een natuurlijk middel kiest zonder bijwerkingen. Je hebt keuze uit capsules, sprays en gels. Capsules kunnen er voor zorgen dat het serotoninegehalte in je bloed omhoog gaat. Dit is een permanente oplossing. Sprays en gels zijn vaak een éénmalige oplossing. Je brengt ze ongeveer een half uur voor de daad aan op je penis. De samenstelling van ingrediënten zorgt er voor dat je minder gevoelig bent voor seksuele prikkels.

Producten die helpen bij het uitstellen van je orgasme
Klik op het product om het te bestellen

Black Stone Spray, Delaycaps, Delay Crème, Libido Delay Gel, Orgalang, VitaDelay, Male Delay Wipes, Male Delay Spray, Wild Stud Delay

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>