Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Penis vergrotende oefeningen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/penis_vergrotende_oefeningen.jpg Er zijn verschillende methoden om je penis op een natuurlijke manier te verlengen. Zo kun je denken aan een penispomp, penisstretcher, penis vergrotende tabletten of crèmes. Om het effect van deze producten te vergroten en versnellen kunnen penis vergrotende oefeningen gedaan worden. Jelqing is zo’n vergrotingsmethode.

Wat is jelqen?
Jelqing zijn oefeningen om de penis groter en breder te maken. Jelqen betekend in het Engels melken. Dit verwijst naar de melkende beweging die je maakt. Door de oefeningen regelmatig te doen rekt het weefsel in de penis op en zal nieuw weefsel aangemaakt worden. Ook verbetert de bloeddoorstroming naar de penis. Hoe meer bloed er in de penis stroomt hoe groter en dikker deze zal zijn.

Voorbereiding bij jelqen
Net als bij sportoefeningen is een warming-up belangrijk om je spieren warm te maken. Je voorkomt zo blessures en de penis zal sneller herstellen. Een warming-up voor je penis kun je doen door een warme douche of bad te nemen. Ook kun je de spieren opwarmen door de penis in warme natte doeken te wikkelen.

Jelqing oefeningen

Er zijn op internet veel jelging oefeningen te vinden. We lichten de meest effectieve oefeningen uit die gebruikt kunnen worden als ondersteuning bij een penis vergrotende tablet of crème.

Oefening 1
Deze oefening is bedoeld om de penis aan het jelqen te laten wennen. Als je tijdens de oefening een erectie krijgt, stop dan even en wacht tot deze afneemt. Eventueel kun je in de pens knijpen om de erectie te laten verslappen. Voer de oefening niet uit bij een volledige erectie.

Smeer de penis in met voldoende glijmiddel. Breng je duim en wijsvinger als een ring rond de penis. Grijp deze vervolgens vast met de rest van je hand en rek de penis naar beneden en naar voren. Wissel af tussen je linker en rechter hand zodat er een melkende beweging ontstaat. Na de oefening sla je de penis 25 tot 50 keer op een neer om de bloeddoorstroming te stimuleren.

Doe deze oefening 5x per week gedurende 8 weken. Bouw de oefening op van 10 minuten met een zachte greep tot 20 minuten met een stevige greep. Tijdens deze periode kun je penis vergrotende tabletten slikken om de bloeddoorstroming te stimuleren.

Oefening 2
Deze oefening voer je uit in een half stijve erectie. Doe de oefening ’s morgens voor het opstaan. Op dit moment is je testosterongehalte het hoogst.

Pak de penis stevig vast en trek en knijp in de penishuid. Doe dit vanaf het midden van de penis tot de eikel. Rek de penis vervolgens naar beneden en naar voren. Wissel deze beweging af tussen je linker en rechterhand zodat er een melkende beweging ontstaat.

Doe deze oefening 5x per week gedurende 8 weken. Voer de oefening 10 minuten uit en smeer deze daarna in met een penis vergrotende crème. Slik je al vergrotende tabletten dan hoef je de penis niet persé in te smeren.

Oefening 3
Deze oefening voer je uit in slappe toestand, in erectie is de oefening niet mogelijk.

Smeer de penis in met een penis vergrotende crème. Pak deze in een zachte greep vast tussen je duim en wijsvinger. Trek de penis naar beneden en naar buiten. Wissel dit af met je linker en rechter hand zodat je een melkende beweging maakt. Voer de snelheid op. Ga door met deze beweging tot je de penis voelt opzwellen.

Doe de oefening 5x per week gedurende 8 weken. Bouw de lengte van de oefening op van 10 tot 20 minuten.

Producten die een natuurlijke penisvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Libido7, LibidoMax, More Penis, Larger Penis, Biggest Penis, Penis Power crème, Pro7, Male XL, Penis XL Duo, Penis XL Cobeco, Libidopomp, Penis XL Stretcher, Vacurex

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>