Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Penisvergroting

http://erectieshop.nl/img/info-advies/penisvergroting.jpg Veel mannen zijn ontevreden over de grootte van hun penis. Dit kan zowel de dikte, lengte of beide, van de penis betreffen. Grote onzekerheid, schaamte en ongelukkigheid maakt dat veel mannen kiezen voor een penisvergroting.

Wat is de gemiddelde maat van een penis?
Gemiddeld is een penis tussen de 7 en 8 cm lang in ontspannen toestand. In een erectie is de penis gemiddeld zo’n 13,12 centimeter. De gemiddelde omtrek is in ontspannen toestand zo’n 9,31 cm en in erectie 11,66 cm.

Hoe meet je jouw penis?
Het is allereerst belangrijk dat je jouw penis op de juiste manier opmeet. Meet de penis als hij slap is maar ook als hij stijf is. Je meet de bovenkant van de penis dus de buikkant. Dit doe je vanaf het schaambeen waar de penis begint tot aan de top van de eikel. De omtrek meet je op het breedste gedeelte.


Wat is een penisvergroting?
Penisvergroting betekent zoals het woord eigenlijk al zegt, het vergroten van de penis. Dit kan zijn in lengte of de breedte, of beide. Veel mannen dromen van een grotere penis. Een groot deel van alle mannen overweegt daarom een penisvergroting te doen, en een groot deel onderneemt ook daadwerkelijk stappen om de penis te kunnen vergroten.

Een penis vergroting kan operatief gedaan worden en op natuurlijke wijze. Bij natuurlijke penisvergroting kan een man zelf allerlei dingen doen om de penis op natuurlijke wijze te vergroten, zonder dat daar een ingrijpende operatie voor hoeft plaats te vinden. Bij natuurlijke penisvergroting kunt u denken aan pillen, crèmes, pompen, oefeningen en massagetechnieken die kunnen bijdragen aan het vergroten van de penis.

Redenen voor penisvergroting

Veel mannen twijfelen over de grootte van hun penis. Voor (bijna) iedere man is een grote en dikke penis erg belangrijk. Veel mannen denken, of zijn bang, dat hun penis te klein is en schamen zich hiervoor tegenover andere mannen en hun bedpartners. In veel gevallen is de penis niet eens beneden gemiddeld maar heeft een man dat gevoel gewoon.

Onzekerheid over de penis is de meest voorkomende reden om een penisvergroting te ondergaan, ook al is de penis niet eens echt klein.

Voor mannen waarvan de penis wel beneden gemiddeld is kan de seks onvoldoende voldoening opleveren, voor de man zelf, maar ook voor zijn bedpartner. Wanneer een man dan ook nog eens onzeker is en zich schaamt zal dat de seks nog meer negatief beïnvloeden.

Sommige mannen zien in dat zij geen kleine penis hebben maar willen gewoon graag een nog grotere penis. De reden hiervoor is dat zij zich met een grotere penis nog mannelijker voelen en meer genot zullen ervaren tijdens de seks en ook hun bedpartners beter kunnen bevredigen.


Is penisvergroting iets voor u?
Iedere man die een grotere penis wenst kan kiezen voor een penisvergroting. Een natuurlijke penisvergroting is voor iedere man mogelijk en is bovendien niet zo ingrijpend. Tevens zijn de kosten flink lager dan de kosten voor een operatieve penisvergroting.

Heeft u een kleine penis? Onderstaand lijstje met de gemiddelde lengte van een penis kunt u gebruiken om te testen of u een kleine penis heeft of niet.

Penis lengte in slappe toestand, gemeten vanaf het schaambeen tot aan de top van de eikel.

 • < 4cm = micro penis
 • 4-6 cm = kleine penis
 • 6-12 cm = gemiddelde penis
 • >12 cm = grote penis

Let op dat deze waarden, de gemiddelden in slappe toestand betreffen. Wanneer een penis in erectie is kan de lengte en dikte aanzienlijk toenemen. Bij de een neemt de grootte van de penis tijdens de erectie veel meer toe dan bij de ander.

Producten die een natuurlijke penisvergroting stimuleren
Klik op een product om het te bestellen

Libido7, LibidoMax, More Penis, Larger Penis, Biggest Penis, Penis Power crème, Pro7, Male XL, Penis XL Duo, Penis XL Cobeco, Libidopomp, Penis XL Stretcher, Vacurex

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 104.85 € 104.95
€ 179.70 € 139.70
€ 112.50 € 75.00
€ 32.60 € 30.60

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>