Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Seks na een prostaatoperatie

http://erectieshop.nl/img/info-advies/seks_na_prostaatoperatie.jpg Wanneer er sprake is van prostaatklachten kan een operatie noodzakelijk zijn. Tijdens de prostaatoperatie wordt de prostaat of een deel er van verwijderd. Dit kan tot gevolg hebben dat de man niet meer in staat is een natuurlijke erectie te krijgen. We bespreken wat de seksuele mogelijkheden zijn na een prostaatoperatie.

Risico’s na een prostaatoperatie of bestraling
Er zijn verschillende manieren om de prostaat te opereren. Afhankelijk van de grootte van de prostaat gebeurt dit via de plasbuis (TURP-operatie) of een snede in de onderbuik. Een operatie aan de prostaat wordt in Nederland jaarlijks ongeveer 1200 keer uitgevoerd. Uitwendige bestraling komt jaarlijks ruim 3000 keer voor.

Het bestralen van de prostaat kan het weefsel rondom ook beschadigen. Bloedvaten en zenuwen die naar de penis lopen raken beschadigd. Ook kunnen zwellichamen beschadigen en er kunnen littekens ontstaan.

Ondanks de goed ontwikkelde operatie- en bestralingstechnieken is er nog steeds sprake van een ruim aantal patiënten met erectieproblemen na de behandeling. Deze problemen ontstaan vaak pas na enkele maanden en worden langzaam erger. Veel patiënten die nog seksueel actief zijn kiezen bij een relatief kleine tumor voor een uitwendige bestraling. Op deze manier hopen ze op minder kans op beschadigingen aan de zenuwbundels.

Gevolgen van een prostaatverwijdering
De prostaat zorgt er voor dat zaadcellen en spermavocht tijdens de zaadlozing naar buiten worden geduwd. Na het verwijderen van de prostaat wordt er geen sperma meer aangemaakt en zal er geen zaadlozing meer mogelijk zijn. Ondanks dat de zaadballen nog wel aanwezig zijn worden zaadcellen niet meer afgevoerd doordat een deel van de zaadleiders verwijderd is.

Direct na de ingreep kunnen erectieproblemen optreden. Herstel hiervan is goed mogelijk maar kan soms tot anderhalf jaar duren. Daarbij komt dat tegen de tijd dat de zenuwen hersteld zijn, de zwellichaampjes vaak achteruit zijn gegaan. Hierdoor ontstaat er maar een slappe erectie. Het is daarom aan te raden binnen een paar maanden na de ingreep weer geslachtsgemeenschap te hebben of te masturberen.

Seks na een prostaatoperatie
In 90% van de gevallen kan een erectiepomp er voor zorgen dat er weer voldoende bloed in de penis komt om een erectie te hebben. Er zijn geen operatieve ingrepen meer nodig voor het oplossen van erectieproblemen. De vacuümpomp theorie wordt in de medische wereld gebruikt en is hiervoor algemeen geaccepteerd en veilig bevonden. Deze wordt dan ook door veel artsen aangeraden

De erectiepomp is er in een elektrische variant of als handpomp. Een vacuümpomp maakt gebruik van het natuurkundige proces van 'overdruk' en 'onderdruk'. Door de lucht uit de afgesloten cilinder met de vacuümpomp te zuigen vermindert de druk in de cilinder. De 'onderdruk' die in de cilinder ontstaat is lager dan de druk van buiten de cilinder (de 'bovendruk'). Nadert de druk tot nihil, dan is er sprake van een maximaal vacuüm of vrijwel luchtledige cilinder. De onderdruk in de vacuümcilinder zorgt dat het bloed weer in uw penis stroomt. Het bloed wordt naar de zwellichamen van de penis gestuwd. Hierdoor vullen de zwellichamen zich met bloed, zoals dat ook gebeurt tijdens het krijgen van een erectie op de natuurlijke manier. Door de verhoging van de bloedsomloop in de bloedvaten, de zenuwen, de zwellichamen en het spierweefsel van de penis ontstaat er een erectie. De drukring zorgt dat het bloed niet meteen weer terug stroomt als u de vacuümcilinder verwijdert.

Producten die uw prostaat beschermen en onderhouden
Klik op het product om het te bestellen

Prostaformula,VitaProsta, ProstaatFit, Libidopomp, Primus Medische erectiepomp

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>