Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Seksspeeltjes onderhouden

http://erectieshop.nl/img/info-advies/toysschoonmaken.jpg Je wilt graag zo lang mogelijk van je dure speeltjes genieten dat is logisch. Om je seksspeeltjes goed te onderhouden is het belangrijk om ze goed schoon te maken. Zo gaan ze langer mee en zo zorg je er voor dat bacteriën niet worden overgedragen. Je kunt hier een speciale toycleaner voor gebruiken. Als je geen toycleaner in huis hebt kun je ook kiezen voor een antibacteriële zeep of antibacteriële doekjes. Gebruik vooral geen agressieve schoonmaakmiddelen.

Waar moet je op letten? Zorg er altijd voor dat je jouw speeltje zo snel mogelijk na gebruik schoon maakt, dit is hygiënischer en maakt het schoonmaken gemakkelijker. Voor verschillende materialen zijn er verschillende schoonmaak methoden. Seksspeeltjes van silicone, hard plastic en glas kan je gemakkelijk schoonmaken omdat deze niet poreus zijn. Speeltjes van jelly en andere materialen zijn lastiger te desinfecteren omdat deze poreus zijn. Leen speeltjes liever niet uit of gebruik een condoom, let er dan op dat het glijmiddel de speeltjes niet aantast.

Let op dat je een schone doek gebruikt om het speeltje af te drogen. Bij het schoonmaken van je toys moet je specifiek letten op randjes en riggels of plaatsen waar verschillende materialen in elkaar overgaan dit zijn plaatsen waar bacteriën zich gemakkelijk verzamelen. Spoel je toy goed af na het gebruik, je wilt geen zeepresten in je lichaam hebben.

Heb je een elektrisch speeltje zorg dan dat deze niet in contact komt met toycleaner of water. Haal batterijen eruit als je de seksspeeltjes langere tijd niet zult gebruiken.

Bewaren Zorg dat je jouw speeltjes apart van elkaar bewaart, vaak zit er wel een apart zakje bij dat je kunt gebruiken. Bewaar ze niet in de badkamer de vochtigheid kan het binnenwerk van de vibrator beschadigen. Buiten bereik van kinderen en huisdieren is ook wel zo belangrijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw speeltjes op een onverwacht moment tevoorschijn komen.

Producten die geschikt zijn om uw seksspeeltjes schoon te maken
Klik op een product voor meer info en bestellen

Shine Toy Cleaner, Toy Cleaner 50ml

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>