Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Stevigere borsten – doe het zelf!

http://erectieshop.nl/img/info-advies/stevige_borsten.jpg Borsten kunnen tijdens je leven door allerlei redenen veranderen. Vooral na een zwangerschap of na de overgang zien veel vrouwen dat hun borsten stevigheid verliezen. Met een goede verzorging van je borsten kun je hier zelf wat aan doen.

Kledingtips voor kleine borsten

 • Een bikini met een printje doet wonderen op het strand of bij het zwembad. Net als kraaltjes en bloemetjes leiden ze de aandacht af van je borsten en zullen ze groter lijken. Pas op met effen en donkere kleuren, deze maken je borsten kleiner.
 • Een stevige BH is ook belangrijk om je borsten in je kleding voller te laten lijken.
 • Push-up vullingen zijn een uitkomst. Tegenwoordig heeft bijna iedere vrouw wel een bh in de kast hangen waar een kleine vulling in zit. Hier hoef je je dus echt niet voor te schamen.
 • De grootste fout die je kunt maken is een lage V-hals. In deze diepe hals lijken je borsten nog kleiner. Draag dus liever kleding die ter hoogte van je borsten zit en je schouders tonen.

Voeding voor stevige borsten
Een gezonde voeding heeft een gunstige invloed op het uiterlijk van je borsten. Zorg ervoor dat je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt. Eiwitten zijn belangrijk voor de borstspier onder de borsten. Vrouwelijke borsten groeien onder invloed van het hormoon oestrogeen. In bepaalde plantaardige voedingsmiddelen is dit hormoon ook in de vorm van fyto-oestrogeen aanwezig. Door veel van deze producten te consumeren boots je als het ware een natuurlijke borstgroei na. Fyto-oestrogenen komen onder andere veel voor in sojabonen en lijnzaad.

Stevige borsten houden tijdens het afvallen
Je borst bestaat voor een groot deel uit vetweefsel. Wanneer je snel afvalt zal je lichaam eerst opgeslagen vet gebruiken wat niet noodzakelijk is om te overleven. Het vetweefsel in je borsten zal je daarom als eerste verliezen, je borsten worden kleiner en slapper. Tijdens het afvallen is het daarom belangrijk dit geleidelijk te doen en ondertussen de borstspieren te trainen.

Oefeningen voor borstversteviging
Achter je borsten liggen de borstspieren. De borst ligt hier als het waren bovenop. Door deze spieren te trainen komen je borsten naar voren en zullen groter en steviger worden. Oefeningen die je kunt doen zijn:

 • Plaats je handen tegen elkaar met je ellenbogen opzij. Druk je handen hard tegen elkaar en houd dit een tijdje vast.
 • Ga op de grond liggen met je knieën gebogen en je armen wijd. Breng je armen gestrekt omhoog en laat ze vervolgens weer zakken. Eventueel kun je dit met een paar gewichten doen of een flesje water. Herhaal de oefeningen een aantal keer en doe dit meerder keren per dag voor snel resultaat.

Ook in de sportschool zijn verschillende apparaten aanwezig om je borstspieren te trainen. Vraag de instructeur om advies. Verder zijn zwemmen, roeien en tennis goede sporten om je borstspieren stevig te maken.

Een goede bloeddoorstroming
Een goede bloeddoorstroming is belangrijk voor de stevigheid van je borsten. Niet alleen kan sporten en bewegen hieraan bijdragen maar ook een koude douche is mogelijk. Wissel een warme en koude douche af om de bloedcirculatie opgang te houden. Masseer je borsten ook regelmatig voor een goede doorbloeding.
Er zijn verschillende middelen zoals crèmes en tabletten die bijdragen aan het verstevigen van je borsten. Deze verhogen je bloeddoorstroming en maken het weefsel steviger. Borst verstevigende tabletten stimuleren de aanmaak van oestrogeen in het lichaam. Hierdoor zullen je borsten groeien en steviger worden. Neem een middel op natuurlijke basis om irritaties te voorkomen.

Producten die helpen je borsten te verstevigen
Klik op een product om het te bestellen

Boezembooster, Volle Boezem

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>