Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Te snel klaarkomen / Vroegtijdige ejaculatie

http://erectieshop.nl/img/info-advies/te_snel_klaarkomen.jpg Te snel klaarkomen wordt ook wel een vroegtijdige zaadlozing of -ejaculatie genoemd. Dit probleem komt bij iedere man wel eens voor. Sommige mannen komen echter iedere keer dat ze seks hebben te snel klaar. Dit kan leiden tot minder plezier in seks voor zowel de man als zijn partner. Veel mannen met dit probleem worden hier onzeker van, wat kan leiden tot schaamte of depressiviteit. Tijd om er iets aan te doen!

Hoelang duurt een normale penetratie?
Uit onderzoek onder duizenden stellen in de VS en Canada is gebleken wat stellen de ideale tijd vinden voor de man klaarkomt.

0 tot 2 minuten is kort
3 tot 7 minuten is voldoende
7 tot 13 minuten is ideaal
10 tot 30 minuten is te lang

Dit is echter een gemiddelde veronderstelling. Wanneer je het beide prettig vind als de man langer of korter over het penetreren doet hoeft er geen sprake van een probleem te zijn.

Wanneer kom je te snel klaar?
Een keer te snel klaarkomen is geen probleem, dat komt bij iedere man voor. Als dit iedere keer voor komt dat je seks hebt kan het een probleem worden. We spreken van té vroeg klaarkomen als je binnen 1 a 2 minuten klaarkomt. Veel mannen met dit probleem komen zelfs al binnen 30 seconde klaar als de penis net in de vagina gebracht is.

Vormen van vroegtijdige zaadlozing
Er zijn verschillende vormen van vroegtijdig klaarkomen. De primaire vorm komt het meeste voor. De man heeft al vanaf jongs af aan last van vroegtijdige zaadlozingen. De snelle zaadlozing komt dan bij vrijwel elk seksueel contact voor. Het maakt ook niet uit met wie hij vrijt. Bij 65% blijft dit probleem zijn hele leven bestaan. Bij 32% worden de zaadlozingen nog sneller tussen het 30e en 45e levensjaar.

De secundaire vorm komt minder vaak voor. De man heeft hier eigenlijk nooit last van gehad maar krijgt op latere leeftijd problemen met zijn zaadlozing. Deze vorm gaat ook vaak gepaard met erectie en/of prostaatproblemen.

Vroegtijdige zaadlozingen komen in alle leeftijdsgroepen voor. Slechts 9% zoekt hier echter hulp voor. Vroegtijdig klaarkomen komt voor bij:
30% van de mannen tussen de 18 en 29 jaar
32% van de mannen tussen 30 en 39 jaar
28% van de mannen tussen 40 en 49 jaar
31% van de mannen tussen 50 en 59 jaar

Oorzaken van vroegtijdige zaadlozing
Vroegtijdige klaarkomen kan verschillende oorzaken hebben. Een van de meest voorkomende oorzaken is een tekort aan serotonine in het lichaam. Deze stof zorgt er voor dat informatie vanuit zenuwen in de hersenen, de hersenstam en het ruggenmerg doorgegeven worden. Bij een tekort aan serotonine wordt de informatie niet of niet volledig overgedragen.

Ook kunnen vroegtijdige zaadlozingen ontstaan door onzekerheid. Als je al eerder een vroegtijdige zaadlozing hebt gehad kan er angst ontstaan dat dit weer gebeurd. Hoe meer je er mee bezig bent hoe groter de kans dat het inderdaad weer gebeurd.

Vroegtijdig ejaculeren kan ook aangeleerd zijn. Door in de pubertijd regelmatig te masturberen kun je jezelf aangeleerd hebben om bij stimulatie van de penis zo snel mogelijk het zaad te lozen. In dit geval zou je het jezelf weer kunnen afleren.

Je zaadlozing uitstellen
Allereerst is het belangrijk te weten te komen wat de oorzaak van je probleem is. Hierbij kan de huisarts eventueel helpen. Wanneer er sprake is van vroegtijdig klaarkomen door angst en onzekerheid is het ook van belang er over te praten met je partner.

Op het moment dat het vroegtijdig klaarkomen aangeleerd is, kan het ook weer afgeleerd worden. Oefen tijdens het masturberen met het uitstellen van je orgasme. Stimuleer de penis tot je het orgasme op voelt komen en knijp even in het topje van de eikel om het bloed weg te laten stromen. Als je het orgasme af voelt nemen ga je weer verder met de stimulatie. Doe dit een aantal keer achter elkaar en laat vervolgens je zaadlozing komen. Bouw het rustig op, wees niet teleurgesteld als je de eerste keer snel klaarkomt. Na enige oefening zal je merken dat het steeds beter gaat.

Heeft het vroegtijdig klaarkomen te maken met een te laag serotoninegehalte, dan zijn er natuurlijke middelen die hierbij kunnen helpen. De ingrediënten in deze tabletten verhogen het serotoninegehalte in je lichaam. Hierdoor worden prikkelingen van de hersenen, de hersenstam en de ruggenmerg beter doorgegeven. Ook zijn er sprays en gels die de zaadlozing kunnen uitstellen. Deze werken licht verdovend waardoor je seksuele prikkelingen minder voelt.

Producten die de zaadlozing uitstellen
Klik op het product om het te bestellen

Black Stone Spray, Delaycaps, Delay Crème, Libido Delay Gel, Orgalang, VitaDelay, Male Delay Wipes, Male Delay Spray, Wild Stud Delay

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>