Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Vruchtbaarheid verbeteren bij mannen

http://erectieshop.nl/img/info-advies/vruchtbaarheid_mannen.jpg Niet alleen de vruchtbaarheid van vrouwen is belangrijk bij het zwanger worden. Ook de kwaliteit van het mannelijke zaad speelt hierbij een grote rol. Bij ongeveer 50% van de stellen waarbij het niet lukt zwanger te worden, wordt een afwijking bij de man gevonden. Het is daarom belangrijk de kwaliteit van je zaad en je prostaat optimaal te houden.

Spermakwaliteit
Bij mannen is er bijna nooit sprake van algehele onvruchtbaarheid. Meestal is de kwaliteit van het sperma niet voldoende. De beweeglijkheid en de vorm van de zaadcellen is niet optimaal waardoor de eicel niet bereikt wordt. Naar mate de man ouder wordt produceert het lichaam minder zaadcellen. Mannen tussen 30 en 35 jaar produceren de grootste hoeveelheid zaadcellen. Na het 55e levensjaar neemt de kwaliteit sterk af. Ook krijgen veel mannen op latere leeftijd problemen met hun prostaat. De prostaat zorgt er voor dat de zaadcellen met het zaadvocht naar buiten komen en niet in de blaas terecht komen.

Ook kunnen complicaties aan de zaad- of bijballen een verminderde spermakwaliteit tot gevolg hebben. Een ontsteking, een operatie in verband met niet ingedaalde zaadballen, chemotherapie, chronische ziekten en spataderen kunnen complicaties tot gevolg hebben.

Verbeter je vruchtbaarheid
Overgewicht kan veel invloed op de vruchtbaarheid van een man hebben. Een te hoog lichaamsgewicht, een slechte bloeddoorstroming en een laag testosterongehalte verminderen de zaadproductie. Een gezonde levensstijl is dan ook belangrijk voor een goede vruchtbaarheid. Zorg voor voldoende beweging en gezonde voeding. Voeding met veel vitamine C zorgen voor een betere zaadproductie. Denk hierbij aan verse groente, fruit, vette vis, vlees, eieren, bruin brood en appelstroop. Wees matig met het gebruik van alcohol, drugs en roken.

De zaadballen dienen op de juiste temperatuur te worden gehouden. 37 graden is de beste temperatuur. Pas daarom op met warme ligbaden, saunabezoeken en te strakke (onder)broeken. Ook kan het slapen in een te warme broek de beweeglijkheid van je sperma verminderen.

Beperk het aantal zaadlozingen per dag. Je lichaam heeft 36 uur nodig om een optimale hoeveelheid zaadcellen aan te maken. Te weinig klaarkomen is ook niet goed, hierdoor blijven er dode zaadcellen in het sperma zitten. Zorg er daarom voor dat je 3 tot 5 keer per week ejaculeert.

Natuurlijke middelen maken het mogelijk de spermaproductie te verhogen en ook de kwaliteit van het zaad te verbeteren. Het aantal zaadcellen zal toenemen. Deze zullen bewegelijker zijn waardoor ze de eicel op tijd kunnen bereiken en langer blijven leven in het lichaam van de vrouw.

Producten die helpen uw vruchtbaarhied te verhogen
Klik op het product om het te bestellen

Betere Sperma, Cumbetter, Meer Sperma, VitaFert, Cum Plus

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Top 5 beste producten

€ 36.00 € 35.00
€ 69.95
€ 125.00 € 115.00
€ 104.00 € 90.00
€ 26.00

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>