Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Wat is een vroegtijdige zaadlozing?

http://erectieshop.nl/img/info-advies/vroegtijdige-zaadlozing.jpg Een vroegtijdige zaadlozing betekent als het ware het té snel klaarkomen van de man. Dit kan voor zowel de man zelf als de bedpartner een probleem zijn. Slechts een klein deel van de mannen met een vroegtijdige zaadlozing laat zich behandelen.


Wat is een vroegtijdige zaadlozing precies
Een vroegtijdige zaadlozing wordt ook wel vroegtijdige ejaculatie, ejaculatio praecox, voortijdige zaadlozing of in eenvoudig Nederlands: te snel klaarkomen genoemd.

Van een vroegtijdige zaadlozing wordt gesproken wanneer een man herhaaldelijk vroeger klaarkomt dan gewenst is en de man dus geen controle heeft over de ejaculatie. Meestal vindt bij mannen die last hebben van een vroegtijdige zaadlozing, de zaadlozing plaats nog vóór de penis in de vagina is gebracht of vlak daarna.

Een vroegtijdige zaadlozing kan twee dingen betekenen:

 1. Het té snel bereiken van een orgasme
 2. Zaadlozing voordat daadwerkelijk een orgasme is bereikt

In het eerste geval wordt sneller een orgasme bereikt dan gewenst is. In het tweede geval vindt de zaadlozing gewoon plaats, zelfs zonder dat een orgasme bereikt is. Het genot van de zaadlozing zal in dit geval sterk minder zijn.

Wanneer wordt er van een vroegtijdige zaadlozing gesproken?

Er wordt pas van een probleem gesproken wanneer dit vervelend en teleurstellend is voor de persoon zelf en/of de sekspartner.

Het aantal minuten of seconden dat een ejaculatie op zich 'mag' laten wachten is moeilijk vast te stellen. Iedereen is anders en iedereen heeft ook weer andere behoeftes. Er bestaat wel een lijstje met gemiddelden wat betreft de 'aanlooptijd' voor een zaadlozing.

 • 0-2 minuten = kort
 • 3-6 minuten = prima
 • 6-12 minuten = ideaal
 • 12-30 minuten = te lang

Dit lijstje met tijden kunt u gebruiken om de verwachtingen van u en uw partner te schetsen met de realiteit. Misschien heeft u of uw partner wel té hoge verwachtingen van de seks en/of het orgasme en de zaadlozing en heeft u helemaal geen 'last' van een vroegtijdige zaadlozing maar zijn uw verwachtingen gewoon te hoog.


Hoeveel komt het voor?
1 op de 5 mannen heeft wel eens last van een vroegtijdige zaadlozing. Voor sommigen is dit altijd het geval en is het dus daadwerkelijk een probleem. Voor andere is het af en toe het geval en hoeft het niet perse een probleem te vormen.

Over het algemeen zou een groot deel van de mannen langer door willen gaan, ondanks het feit dat zij officieel gezien geen 'probleem' hebben.

Producten die helpen bij een vroegtijdige zaadlozing
Klik op het product om het te bestellen

Black Stone Spray, Delaycaps, Delay Crème, Libido Delay Gel, Orgalang, VitaDelay, Male Delay Wipes, Male Delay Spray, Wild Stud Delay

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>