Male2male pleasure,
dark lust..

Beestachtig geile ervaringen met Dark Lust.

Onno

Sinds ik en mijn vriend de Dark Lust hebben ontdekt is ons seksleven wel een beetje veranderd. Het is geen must, maar wel heel anders om het met Dark Lust op te doen. Seks is ruwer, harder en extremer. Remmingen vallen weg en niets is meer te gek.

Danny

Persoonlijk vind ik dit geweldig voor sex, je lichaam tintelt, je beleeft alles ontzettend intens.

Thijs

Geilheid overmand je echt, het brand door je lichaam heen, je wilt niets liever als aangeraakt worden, sex hebben, alles voelt heel intens.

Bart

Vriend en ik beleven de lekkerste sex-nachten (echt uuuuuuren lang) met Dark Lust. Klaarkomen lijken we ermee ook wel uit te stellen, maar als we dan komen, wow!!!

Emile

Wel eens spaanse vlieg geprobeerd, maar dit is heel anders. Het is een soort viagra voor lichaam en geest.

Frank

Met een avondje uit in Amsterdam twee jongens tegen het lijf gelopen die wel in waren voor een wilde nacht. Een van de jongens had een flesje Dark Lust mee en vroeg of we dat zouden proberen. Wat een supergeil avondje hebben we gehad!

Arnoud

Dark Lust geeft mij een ultiem gevoel van vrijheid en maakt mij gewoon extra geil en het liefste wil ik mijn vriend meteen bespringen. Heel apart, een paar minuten na innemen word je heel aanhankelijk en verliefd...

Ivo

Wat je voorheen altijd hoorde over Spaanse Vlieg, lijkt nu ook echt zo te zijn met Dark Lust. Nu 3 keer gedaan, met verschillende jongens en het resultaat is echt supergeil, elke keer!

Bestel Dark Lust online