Explore the dark side in yourself

.

Pluspunten van Dark LUST

  • Party shot: Dark LUST geeft je een dosis beestachtige energie die je helpt op de hele avond te kunnen dansen, flirten en feesten.
  • Lust verhogend: Een extreem seksueel verlangen en kloppend geslachtsdeel. Je verlangen naar seks is groter dan ooit.
  • Alle remmen los: Niets is te gek of te geil. Jij geeft kinky seks de betekenis. Ga over de grens van het fatsoen en geniet van je eigen duistere kant en van die van je partner.
  • 100% natuurlijk: Geen schadelijke of verslavende bijwerkingen.

Het gebruik van Dark LUST

Dark LUST werkt binnen enkele minuten. Schudt het flesje goed en neem één flesje Dark LUST in op een niet al te volle maag. Ervaar vrijwel direct een overweldigend gevoel van empathie en energie. Dark LUST is geschikt voor zowel mannen als vrouwen dus geniet samen!

Gebruik niet meer dan één flesje Dark LUST binnen 24 uur en niet langer dan 3 dagen achter elkaar. De effecten van Dark Lust duren ongeveer 4 a 5 uur. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C.

Niet gebruiken bij: hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Geen machine bedienen en niet deelnemen aan het verkeer. Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C. Gebruik boven de 18 jaar. Houd dit product buiten het bereik van kinderen.

Bestel Dark Lust online