Male2male pleasure,
dark lust..

De ingredienten in Dark LUST

10ml zuivere mannen lust en energie!

Dark LUST is gemaakt door mannen vóór mannen. Ervaar samen de sensatie van een duister seksueel verlangen en geniet van een dosis energie waar je de hele nacht mee door kunt gaan. De ingrediënten van Dark LUST zijn zorgvuldig samengesteld tot een krachtig drankje. Doordat Dark LUST alleen uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan heeft deze geen schadelijke of verslavende bijwerkingen.

Inhoud: 10ml is 1 dosering.
Neem niet meer dan 1 dosering per 24 uur.

Ingrediënten: Zuiver bronwater, L-Arginine 40,5 mg, L-Ascorbinezuur 15mg, Cafeïne 30mg, Plasma gans, Alcohol 5%, Kleurstof.

L-Arginine

L-Arginine is een aminozuur dat een positief effectief heeft op het libido en de lust en opwinding tijdens de seks stimuleert. Aminozuren zijn bouwstoffen voor je lichaam. Sommige aminozuren worden door het lichaam zelf aangemaakt. Andere worden uit voeding gehaald, deze noemen we essentiële aminozuren. L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Wanneer je jong bent wordt het door je lichaam onder andere aangemaakt om te groeien. Er wordt echter onvoldoende van aangemaakt waardoor we het als volwassene uit onze voeding moeten halen.

L-Arginine zorgt voor een hoger gehalte stikstofmonoxide (NO) in het lichaam. Hierdoor verbetert de doorbloeding en de zuurstof toevoer in de bloedvaten. Stikstofoxiden ontspannen de wanden van de bloedvaten in het gehele lichaam, ook die van de geslachtsdelen. Er ontstaat meer gevoel in de penis en clitoris waardoor het orgasme nog intenser zal zijn.

De nitriet-oxide-spiegel in je lichaam wordt ook verhoogt door L-Arginine. Slagaders worden hierdoor elastischer waardoor de bloedruk verlaagt. Dit resulteert in een krachtige erectie die langer aanhoudt.

Voedingsstoffen en zuurstof worden sneller via het bloed in de organen opgenomen, dit heeft een positieve invloed op de potentie, uithoudingsvermogen en seksuele prestatie.

Cafeïne

Cafeïne stimuleert de afgifte van dopamine in je lichaam. Hierdoor worden je hersenen gestimuleerd, je voelt je gelukkiger. Ook heb je een hogere concentratie, wat zorgt voor betere prestaties van je lichaam en minder snelle vermoeidheidsverschijnselen. Met name bij vrouwen werkt cafeïne lust verhogend.

Plasma Gans

Plasma is de vierde aggregatietoestand. Eenvoudig gezegd, een plasma is een geïoniseerd gas, een gas waarin voldoende energie is toegevoegd waardoor elektronen vrij komen en vrij blijven van atomen of moleculen. Hierdoor ervaar je een beestachtige energie waarmee je de hele nacht door kunt gaan.

Bestel Dark Lust online