Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Een te ruime vagina

http://erectieshop.nl/img/info-advies/ruime_vagina.jpg Naar mate je ouder wordt verandert je vagina. Dit ontstaat door verschillende veranderingen die het lichaam doormaakt zoals na een zwangerschap en tijdens de overgang. De vagina wordt slapper en ruimer waardoor je minder genot ervaart tijdens de seks.

Vaginale veranderingen na een zwangerschap
Vooral na de zwangerschap merken veel vrouwen verandering van hun vagina op. Door het baren van een of meerdere kinderen rekt het weefsel van de vagina op. Meestal herstelt zich dit na een aantal maanden weer bijna volledig. Toch blijft de vagina minder strak dan voor de bevalling. Het gevoel tijdens de seks zal hierdoor verminderen en er ontstaat kans op een vaginale verzakking. Vooral bij het baren van zware kinderen of een kunstverlossing is hier veel risico op.

Vaginale veranderingen door de overgang
Ook de overgang is een periode waarin het vrouwelijk lichaam sterk verandert. Tussen het 45e en 50e levensjaar wordt de menstruatie van de vrouw onregelmatiger en blijft uiteindelijk helemaal uit. Het lichaam stopt langzamerhand met de productie en rijping van eicellen. De eierstokken gaan minder oestrogeen en progesteron produceren waardoor de hormoonspiegel verandert. Een vermindering van oestrogeen zorgt ervoor dat de elasticiteit van het weefsel van de vagina afneemt. Hierdoor wordt de vagina slapper en passen de binnenste schaamlippen vaak niet meer helemaal binnen de buitenste schaamlippen.

Tot de overgang zorgt de zuurgraat in de vagina dat microben niet kunnen vermeerderen. Doordat het oestrogeen niveau tijdens de overgang vermindert daalt de zuurgraad en kunnen er sneller infecties, jeuk, witte vloed en ander ongemakken ontstaan.

Tijdens de overgang wordt de aanmaak van vaginaal vocht minder. Dit kan klachten tijdens de seks veroorzaken. Ondanks dat de vrouw voldoende opgewonden is blijft de vagina droog. De penis schuurt dan in de vagina waardoor pijn bij de vaginamond ontstaat. Door de afname van vetweefsel rondom de vagina kan de clitoris extra gevoelig zijn. Bij ruwe aanrakingen geeft ook dit een pijnlijk gevoel.

De overgang zorgt er voor dat er minder collageen door het lichaam aangemaakt wordt. De huid wordt hierdoor slapper en rimpeliger. Het vagina ziet er ouder uit. De vaginawand en de baarmoeder zijn minder flexibel en elastisch. De spiersamentrekkingen die tijdens een orgasme ontstaan zullen minder sterk zijn waardoor het orgasme minder hevig voelt.

Je vagina strakker maken
Er zijn verschillende oplossingen voor een ruime vagina. Naast een schaamlipcorrectie of vagina verkleinende operatie zijn ook natuurlijke oplossingen mogelijk. Door het trainen van de bekkenbodemspier worden de spieren rond de vagina strakker, dit zorgt voor meer gevoel tijdens de seks en het orgasme. Ook is het mogelijk de huid rond de vagina strakker te maken met een vagina verjongende crème.

Producten die de vagina strakker maken
Klik op een product om het te bestellen

VAXS, Virginia Tighten Gel

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>