Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Geen sperma spuiten tijdens orgasme

http://erectieshop.nl/img/info-advies/geen_sperma_spuiten.jpg Wanneer een man geen sperma spuit wordt gesproken van een verstoorde zaadlozing. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Er kan simpelweg geen zaadlozing plaats vinden (anejaculatie) of het zaad kan de verkeerde kant op gaan en in de blaas terecht komen (retrograde zaadlozing).

Een orgasme zonder zaadlozing
Het krijgen van een orgasme is iets anders dan het hebben van een zaadlozing. Ondanks deze vaak tegelijk plaatsvinden zijn het twee verschillende dingen. Bij genoeg seksuele prikkelingen ontstaat een orgasme. Je kunt een orgasme hebben zonder zaadlozing. Dit wordt droog klaarkomen genoemd.

Oorzaken van geen sperma
Bij een retrograde zaadlozing sluit de blaashals zich niet of niet voldoende. Tijdens de zaadlozing komt het sperma in de blaas terecht. Meestal wordt dit veroorzaakt door een zwakke blaashals door medicijngebruik of na een blaas- of prostaatoperatie. Ook kunnen bepaalde ziektes zoals suikerziekte een storing veroorzaken.

Om te weten of er sprake is van een retrograde zaadlozing is een onderzoek van de urine nodig. Het sperma wat in de blaas terecht komt zal via de urine het lichaam verlaten. De urine zal daardoor wat troebeler zien.

Wanneer er geen zaadlozingsreflex is spreekt men van een anejaculatie. Het reflex blijft uit als gevolg van bijvoorbeeld een dwarslaesie of een ziekte zoals suikerziekte of multiple sclerose. Psychische factoren en stress kunnen ook een oorzaak zijn van het uitblijven van het zaadlozingsreflex.

Behandeling bij geen sperma spuiten
Over het algemeen is een behandeling hiervoor niet nodig. Mannen kunnen zonder zaadlozing prima seks hebben, de erectie werkt gewoon en ook is het mogelijk een orgasme te krijgen. Om dit probleem te voorkomen is het belangrijk om de prostaat gezond te houden. Hiervoor zijn verschillende natuurlijke middelen verkrijgbaar.

Op het moment dat er een kinderwens is kan het uitblijven van de zaadlozing wel een problemen geven. Gelukkig zijn hier oplossingen voor waarbij het zaad uit de urine wordt gehaald of een zaadlozing wordt opgewekt met behulp van vibratie technieken of stroomstootjes (electro-ejaculatie).

Ga er echter niet helemaal vanuit dat je zonder zaadlozing geen voorbehoedsmiddel hoeft te gebruiken. Soms lijkt het of er helemaal geen sperma naar buiten komt maar de kans bestaat dat er een hele kleine hoeveelheid sperma vrij komt die niet altijd opvalt. Ook hiermee kan een vrouw bevrucht worden.

Producten die uw spermaproductie verhogen
Klik op het product om het te bestellen

Betere Sperma, Cumbetter, Meer Sperma, Sperm Sweeter, VitaFert, Cum Plus

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>