Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Oorzaken van een slechte erectie

http://erectieshop.nl/img/info-advies/size-penis.jpg De meeste mannen hebben wel eens meegemaakt dat ze moeite hadden om een erectie te krijgen. De penis wordt niet hard genoeg of blijft niet lang genoeg hard. Komen deze problemen vaker voor, dan spreken we van een erectieprobleem of erectiestoornis. Er zijn verschillende oorzaken waardoor een probleem met de erectie kan ontstaan. We bespreken de meest voorkomende.

Ouder worden
Naarmate een man ouder wordt is de kans op een erectieprobleem groter. Het testosterongehalte in het bloed neemt af. Dit hormoon is van groot belang voor het tot stand komen van een erectie.

Percentage mannen met erectieproblemen:
14% van de mannen tot 50 jaar
30% van de mannen tot 70 jaar
42% van de mannen boven 70 jaar

Levensstijl
Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het functioneren van het geslachtsdeel.

 • Roken, alcohol en drugs beschadigen bloedvaten en verminderen de bloeddoorstroming
 • Voldoende beweging stimuleert de bloeddoorstroming. Hoe meer bloed er naar de penis stroomt, hoe harder de erectie en hoe langer deze aanhoudt.
 • Sporten maakt het hoofd leeg en vermindert stress. Krachttraining draagt bij aan een verhoging van het testosterongehalte.
 • Er zijn voedingsmiddelen die het testosterongehalte in het bloed kunnen verhogen. Denk hierbij aan bananen, noten, rode wijn, zalm, hete pepers, koffie en knoflook.

Diabetes en overgewicht
Mannen met overgewicht hebben vaak een verlaagd testosterongehalte. Ook is de doorbloeding naar de penis minder en worden impulsen vanuit het zenuwstelsel minder goed doorgegeven. Het verkrijgen van een harde erectie is hierdoor moeilijk. Ook kan overgewicht een psychische belemmering geven zoals onzekerheid. Mannen die onzeker zijn over hun uiterlijk of seksuele prestaties kunnen hierdoor erectieproblemen krijgen.

Medicijnen
Sommige medicijnen kunnen als bijwerking hebben dat het libido en de erectie minder worden. Antidepressiva, kalmeringsmiddelen en medicijnen tegen hoge bloeddruk hebben deze bijwerkingen vaak. In overleg met de arts kan eventueel een ander medicijn of een andere dosering voorgeschreven worden.

Psychische oorzaken
Naast onzekerheid door overgewicht zijn er andere psychische oorzaken die erectieproblemen tot gevolg kunnen hebben. Stress en relatieproblemen zijn de meest voorkomende oorzaken.

Traumatische ervaring
Een traumatische (seksuele) ervaring uit het verleden kan de oorzaak zijn dat een man niet voldoende kan ontspannen tijdens de seks. Het wordt dan moeilijk om een erectie te krijgen. Probeer samen een oplossing te vinden en meer te ontspannen tijdens het voorspel. Eventueel kan een seksuoloog hierbij helpen.

Producten die een erectie stimuleren
Klik op het product om het te bestellen

Erectiepil, Libidopil, E-pil, Erectakraft, Erect Recover, Extreme peniscrème, Libido Extreme, LibidoJelly, Original Extreme, VitaErect, Libido Up, Male Get Hard, Penis XL Cream, Rock Hard Flatpack, Rock Hard

Waarom Erectieshop

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Unieke eigen producten
 • 100% natuurlijke producten
 • Groot assortiment
 • Veilig betalen met o.a. iDeal
 • Snelle levering
 • Discrete verzending
 • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

 • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
 • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>