Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

/img/aanbiedingen/spvj_meersperma_maart16.jpg

Orgasme uitstellen tips

http://erectieshop.nl/img/info-advies/orgasme-uitstellen-tips.jpg Veel mannen willen hun orgasme kunnen uitstellen omdat zij vinden dat zij te snel klaarkomen. Dit 'probleem' wordt ook wel een vroegtijdige zaadlozing genoemd. Een bekend probleem bij veel mannen, maar slechts een klein deel doet er iets aan. Zonde, want er zijn talloze manieren om de controle over het orgasme terug te krijgen en het orgasme uit te kunnen stellen. Dit zal het seksleven aanzienlijk kunnen verbeteren. Hieronder volgen een aantal nuttige tips die het orgasme uitstellen mogelijk zullen maken!

Producten tegen een vroegtijdige zaadlozing
Er zijn tegenwoordig overal 'middeltjes' voor, zo ook tegen een vroegtijdige zaadlozing. Naast pillen, die er voor ieder 'kwaaltje' wel zijn bestaan er ook gels, crèmes, sprays en zelfs doekjes waarmee je je orgasme kunt uitstellen.

De crèmes, gels, sprays en doekjes zijn gebaseerd op eenzelfde principe. Namelijk het minder gevoelig maken van de penis. Hierdoor wordt het orgasme 'automatisch' wat langer uitgesteld.

Pillen werken van binnenuit. Over het algemeen stimuleren de ingrediënten in dit soort pillen de aanmaak van het hormoon serotonine. Serotonine is van belang voor het kunnen controleren van de orgasme, ofwel de zaadlozing. Iemand die dit soort pillen gebruikt zal dus beter in staat zijn het orgasme onder controle te houden en dus kunnen uitstellen.

Orgasme uitstellen met bekkenbodemtraining
Uit onderzoek is gebleken dat bekkenbodemtraining tevens kan helpen om de controle weer terug te krijgen. Door de bekkenbodemspieren goed te trainen wordt het seksueel uithoudingsvermogen gestimuleerd waardoor een man het langer kan volhouden.

Een tweede ronde
Gebleken is dat de penis minder gevoelig is tijdens 'de tweede ronde' seks. Deze methode werkt wanneer de 'tweede ronde' zo'n 15-30 minuten na de eerste ronde gestart wordt. Deze methode is helaas niet voor iedereen succesvol en je moet er natuurlijk wel de tijd voor hebben. De methode werkt niet bij iedereen omdat sommige mannen niet in staat zijn om na een orgasme de penis weer snel in erectie te krijgen.

Masturbatie
Regelmatig masturberen kan ook helpen om meer controle te krijgen over het orgasme. Door regelmatig te masturberen en een orgasme te krijgen wordt de seksuele spanning die iemand voelt iets minder waardoor de zaadlozing tijdens de seks ook gemakkelijker kan worden uitgesteld.

Stop start methode
De stop start methode is een veelvuldig gebruikte methode om te oefenen met het onder controle krijgen van de zaadlozing. Met deze methode kunnen mannen zelfstandig oefenen en uiteindelijk ook samen met de partner oefenen. De methode is erop gericht steeds meer opwinding te veroorzaken door aanraking van de penis en de gebieden daaromheen. Wanneer de opwinding bijna té erg wordt is het de bedoeling kort te stoppen met de aanraking zodat de ergste opwinding weer langzaam wegzakt. Vervolgens kan weer opnieuw gestart worden met de aanraking.

Door hier eerst zelfstandig mee te oefenen is het volhouden en het controleren in de praktijk ook veel eenvoudiger.

Welke methode werkt het beste?
Iedereen is anders. De ene methode zal beter werken bij en een en de andere methode zal beter werken bij de ander. Een arts kan mogelijk hulp bieden bij het kiezen voor een methode.

Producten die helpen een orgasme uit te stellen
Klik op een product voor meer info en bestellen

Black Stone Spray, Delaycaps, Delay Crème, Libido Delay Gel, Orgalang, VitaDelay, Male Delay Wipes, Male Delay Spray, Wild Stud Delay

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>